April 25, 2024

BRAT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA U TEŠKOM STANJU:Porodica se moli za Sašino zdravlje, Joksimović priznao: Nijedan lek mi ne pomaže..

Glumac Saša Joksimović muči muku sa zdravstvenim problemom koji je sve češći u današnje vreme a odnosi se na bolove u želucu. Kako sam ističe, ovaj problem ima još od ranog detinjstva, a nijedan lek mu više ne pomaže.

Zdravlje Saše Joksimovića zabrinulo je porodicu

Prilikom gostovanja u emisiji RTS ordinacija brat Željka Joksimovića objasnio je kakve simptome ima, ali i šta su mu lekari rekli kada je išao na preglede u želji da konačno reši ovaj problem.

– Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želudcu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne – počinje priču Saša, pa dodaje:

– Neretko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gde mi daju koktel raznih lekova kako bi mi umirio stomak. Kada mi dođe žuta minuta, a ona boga mi traje petnaestak dana. Još od srednje škole sam muku mučio sa tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju. Poslednji put sam bio, lekari su mi rekli da tako nešto još nisu videli, da moj želudac izgleda kao lubenica. Sva krv, sluz mi se spušta niz želudac i tada su mi ustanovili upalu donjeg dela jednjaka i gastritis – objasnio je on.

Leave a Reply