April 19, 2024

NAJMLAĐI ENOLOG U NJEMAČKOJ – OVO JE STARIJI SIN ŽIKE JAKŠIĆA: Zastat će vam oči kad ga vidite

Producent i voditelj emisije Žika Jakšić ima mlađeg sina sa s Dajanom Paunović, ali i starijeg Andriju koji se nedavno oženio.

Žika Jakšić ponosi se nasljednikom Andrijom Jakšićem koji je najmlađi enolog (stručnjak za vina) u Njemačkoj i svom ocu je napravio vino “Nikad nije kasno” po emisiji koju vodi. Voditeljevog nasljednika estrada ne zanima, ne voli medije, a Žika poštuje njegovu privatnost.

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao “zatvor”, a on danas uživa u njemu.

“Mjesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena djevojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dvije godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo ljepše u životu”, izjavio je Jakšićev naslednik.

Na intimnoj ceremoniji u Njemačkoj Andrija i Jehoslava su izgovorili sudbonosno “da”, a nekoliko mjeseci kasnije su se preselili u Srbiju, i to na Bežanijsku kosu kod voditelja.

Leave a Reply