April 26, 2024

SANDRA ZAPLAKALA KAD JE ČULA VIJEST O DEJANU I ALEKS: Niko nije imao pojma, ona saopštila (VIDEO)

“Katastrofa!”

Sinoć su gosti televizije Pink u emisiji “Narod pita” bili Sandra Rešić  Anđelo Ranković, a pored njih, gost je bio i Lepi Mića.

Naredna gledateljka podsetila je Sandru Rešić na njene suze u pušionici kad su se smuvali Dejan i Aleks.

– Uvijek si savjetovala Viki i isticala da je pametna i inteligentna, kako komentarišeš pomirenje nje i Marka? – pitala je Ivana Sandru

ivana-sopic-5

Foto:Printscreen Pink.rs

– Katastrofa. Prvi put sam vidjela zajedničku sliku u nekom automobilu. Nisam se šokirala jer su jednom Mića i Karić komentarisali, da li dan prije ili poslije abo*tusa da Marko Osmakčić da sad uđe na ova vrata oni bi se pomirili. mislim da njoj nema pomoći i ne vrijedi. Sve gdje smo se saosjećali i ne bih da je omalovažim ali djevojkama se širom svijeta dešavaju takve stvari pa se trude da naprave bar jednu dobru stvar, a ona je očigledno odlučila da njen život ne vrijedi – rekla je Sandra.

– Imam komentare. Prije neki dan su te usnimili sa Dalilom na moru – rekla je gledateljka.

– Snimali smo za emisiju – odgovorila je Ivana.

sandra

Foto:Printscreen Pink.rs

– Kad si saznala da je Dejan u vezi sa Aleksandrom plakala si glasno u pušioni pola sata. Drugo pozvali je na razgovor i postavili pitanje šta misli o Dejanu a ona je rekla da je on najgori čovjek na svijetu, da je bezobrazan i prevarant – rekla je gledateljka.

– Nikad nisam plakala kad je Dejan Dragojević ušao u vezu sa Aleksandru Nikolić. Nisam nikad rekla da je najgori čovjek na svijetu već da je ispao loš čovjek prema meni – odgovorila je Sandra.

Leave a Reply