June 20, 2024

1 HOROSKOPSKI ZNAK ĆE PLIVATI U PARAMA U MAJU: Stiže neočekivana lova, blago vama

Saznajte kakva situacija vas očekuje na finansijskom planu.

Venera u Ovnu donosi velike promjene, ali i jaku nestabilnost na finansijkom polju kada su u pitanju pojedini znakovi.

OVAN

– Maj mjesec donosi vam promjenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK

– Bolji period tek stiže sredinom maja, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtjevate povišicu.

BLIZANCI

– Maj je odličan mesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da riješite pitanje nasljedstva.

RAK

– Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina maja vam neće donijeti pomak, ali ćete krajem mjeseca konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV

– Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se menja u maju i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DJEVICA

-Vi ćete biti uspješni u maju. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u maju.

VAGA

– Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA

– Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRIJELAC

– Venera u drugom polju koja kreće napred donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom maja.

JARAC

– Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA

– Maj mesec u drugoj polovini donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE

– Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam doneti dodatni novac.

Leave a Reply