June 27, 2022

Detektiv o novom snimku na kojem se vidi Matej: Evo šta treba istražiti

Srpska policija nikada nije tragala za nekom nestalom osobom kao što upravo traga za Matejem Perišom (27) iz Splita, smatra privatni detektiv Uglješa Grgur.

Nakon lociranja telefona nestalog mladića, podsjetimo, sinoć se pojavio zumirani snimak nadzorne kamere, na kome se navodno vidi Matej kako silazi niz stepenište na molu, nakon čega nastaje nekakvo komešanje, ali ne vidi se jasno šta se tačno dešava.

Istraga je inače ušla u 13. dan.

– Ja tu imam stav od petog-šestog dana i ostajem pri tom stavu. A to je da je Splićanin završio u Savi i da na njemu nije izvršeno nikakvo krivično djelo bilo koje vrste pa čak ni prekršaj. Vidjeli smo na onim snimcima kako je bio dezorijentisan i kako je trčao ni sam ne znajući šta radi, a na kraju je završio u Savi – rekao je privatni detektiv Uglješa Grgur u jutarnjem programu Kurir televizije.

Osvrnuo se i na posljednje snimke na kojima se vidi Matej.

– Sinoć je emitovao najnovije snimke. To je nova okolnost i posljednji snimak na kojem se Matej vidi te kobne noći kad mu se izgubio svaki trag. Riječ je o zumiranom snimku gdje posljednjih sekundi ide prema jednom molu na Savi, tačnije, između dva mosta. Ono što je jasno jeste da njega niko ne juri dok trči po ulicama. Sinoć je izašao jedan snimak upravo iz Karađorđeve ulice gde možemo vidjeti da Splićanin samo džogira – rekao je urednik Kurir portala.

Grgur je naglasio da osobe koje se vide na snimku možda pokušavaju da odvrate Periša od ulaska u Savu i navodi da to treba istražiti.

Pogledajte OVDJE

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published.