May 23, 2024

MAJA NASRNULA NA MOMKA IZ OBEZBJEĐENJA I POVRIJEDILA GA: On se bijesan zaletio na nju i nastao je HAOS

Maja Marinković i Filip Car ne prestaju da prave haos u rijalitiju Zadruga.

Njihovi obračuni izgledaju jezivo, a Filip je svaki drugi dan u masnicama i ogrebotinama.

Drama koja se desila juče zaprepastila je sve. Poslije svađe, Maja i Filip su počeli da bacaju stvari jedno drugom u jezero. Vladalo je opšte vanredno stanje, a cijeloj drami prisustvovao je i voditelj Milan Milošević koji je molio jedno od njih da se urazumi i da prekine haos, kako bi mogli da se vrate u emisiji zbog koje je i došao.

U jednom trenutku Filip je krenuo po Majine stvari u izolaciju, a Marinkovićeva je iz sve snage krenula ka njemu, gdje su je momci iz obezbjeđenja savladali. Ali u svom “kopitanju” i rukama i nogama, Maja je nehotice udarila momka iz obezbjeđenja i nanela mu povredu na vratu.

Iako su momci koji obezbjeđuju Zadrugu maksimalno korektni i profesionalni, razumljivo je što ne daju na sebe i reaguju kada neko udari ili ogrebe njih.

Na snimku se jasno vidi kako ga Maja grebe (neko bi rekao i namjerno) a njegova reakcija je u trenutku uplašila sve. Uhvatio se za vrat gdje je povrijeđen i prišao Maji.

– Nemoj mene da grebeš – viknuo je, dok se ona pravdala i izvinjavala kako nije htjela njega da povrijedi.

– Rekao sam ti, nemoj mene da grebeš – rekao je vidno izrevoltirani momak, što je donekle smirilo tenziju, bar što se fizičkih obračuna tiče.

Pogledajte tu scenu na 4:00 na snimku.

(Srbijadanas.com)

Leave a Reply