April 26, 2024

NAJGORE PHOTOSHOP KATASTROFE IKAD, SAD OD SRAMOTE NE SMIJU IZAĆI IZ KUĆE: Kad Vidite Broj 3. Oblit Će Vas Suze Od Smijeha

Photoshop je popularan alat za obradu fotografija, a profesionalci Profesionalci ga koriste kako bi svojim fotografijama dali završnu obradu.

Međutim, kada ga “obični smrtnici” upotrebljavaju, događaju se ove katastrofe.

Pogledajte najveće Photoshop promašaje

Bonus

19. 11. je bio njen rođendan. Nismo zajedno više od šest godina. Svake godine, bez izuzetka i bez obzira što nismo zajedno ja joj tog dana ispišem sve što osećam i sve lepo što joj želim. Znam da je obraduje ta poruka. I znam da smo nekako čudno povezani bez obzira na sve. Ne stidim se da kažem: “to je moja prva, prava i jedina ljubav”. I ove godine naravno da je poruka ispisana ali nisam je poslao prvi put. U ovom među vremenu od prošle godine čuo sam da je dobila dete. A ja ne želim da joj taj mir narušim svojim rečima. Želim im svu sreću sveta, puno zdravlja i ljubavi. Osećam da je ovo bila dobra odluka, bez obzira što mi je preteško sada.

Izvela sam momka na večeru da proslavim otplaćen svoj stan, ja menadžerka a on čistač gradske čistoće. Njemu prvi put u luksuznom restoranu, Bože koliko mi je bio sladak onako trapav i kao malo dete je imao ideje oko hrane i pribora. Pa posmatra ljude za drugim stolovima kako se ponašaju da ih iskopira da se ne blamira. A onda je jeo u slast kao da je došao iz Etiopije i svima redom dobacivao da je hrana preukusna i da nikad nije probao već je čuo od strica da je jednom to jeo pre 20 godina. Tužno je što nešto što treba da bude normalno i standardno nažalost za naše ljude je egzotika. Kolika smo mi beda… uništiše nas političari.

Leave a Reply