April 27, 2024

Žena Se Genijalno Osvetila Mužu Za Prevaru – Pobrinula Sam Se Da Ga Ni Jedna Žena Više Ne Želi

Šta činiti kada čovjek doživi izdaju ljubavnog partnera? Da li se svetiti ili ipak ne? Donosimo zanimljivu priču žene koja se našla baš u takvoj situaciji.

Sa svojim bivšim mužem bila sam u braku 6 i pol godina, prije toga smo se zabavljali tri godine.

Bila sam ubjeđena da ga poznajem bolje od sebe, ali to je bio još jedan dokaz koji je pokazao da apsolutno nikome ne možete 100% vjerovati, ma koliko mislili da ga poznajete.

Bio je jedan od onih ljudi za koje bih se zaklela da je najbolji čovjek na svijetu. Zaklela bih se da je navjerniji, najdobrodušniji… Nikada mi nije davao povoda da sumnjam.

Njegov telefon i kompjuter su mi uvijek bili dostupni, ništa nije skrivao i uvijek mi je dopuštao da ih “provjeravam”.

Rijetko kad sam čačkala po njegovim stvarima jer mi zaista nije davao povoda za ljubomoru. Moji prijatelji su mi uvijek govorili da sam prava srećnica što ga imam. I ja sam vjerovala tako… Sve do jednog dana kada se moj čitav svijet okrenuo naopačke.

Bio je to ponedjeljak, došao je ranije sa posla da se istušira i sredi za jako bitan poslovni sastanak koji je imao taj dan. Ponio je svojuj aktovku koju inače nikad ne donosi kući, već je drži u kancelariji. Dok se tuširao čula sam neobičan zvuk telefona.

Pošla sam da uzmem njegov telefon i odnesem mu, ali sam shvatila da to nije taj telefon koji zvoni. Bila sam zbunjena i isprva nisam mogla da shvatim odakle zvuk dolazi. Sve dok nisam prišla njegovoj aktovki i shvatila da ima drugi telefon.

https://unsplash.com

Izvadila sam telefon i vidjela poziv koji dolazi od “Moja mačkica”. Sjećam se da sam se umalo onesvjestila. Srce mi je lupalo kao ludo, ruke su mi se tresle. Sjela sam na krevet, prekinula poziv, ušla u poruke i molila se u sebi da je to sve neka greška.

Hiljade ljubavnih poruka, i to ne od jedne žene, nego preko dvadeset njih. Sa svima se povremeno nalazio. Tada sam se jednostavno slomila na dva dijela. Shvatila sam da mi se od toga dana život drastično mijenja. Nikada se nisam osjećala više povrijeđeno nego tada.

Nisam mogla da vjerujem da je tako “dobra” osoba mogla toliko zla da nanese osobi koja ga voli više od sebe. Zbog čega? Zbog ostvarenja fantazija? Pa mogla sam i ja da mu ostvarim fantazije da je htio pričati o tome. Ali ne, sa mnom se trudio da ispadne “fin” i “dobar”.

Što je najgore od svega sve ih je dovodio našoj kući dok sam ja radila druge i treće smjene. Shvatila sam da moram da mu se osvetim. Kad je on bio toliko bezosjećajan prema meni, uzvratiću mu istom mjerom.

Prvo što sam uradila, kupila sam nekoliko kamera i postavila ih neprimjetno u svaku prostoriju.

Mjesec dana sam se pravila da je sve uredu. Nakon mjesec dana prikupila sam dovoljno sadržaja da ga ponizim za čitav život. Na snimcima je bilo tačno 15 žena sa kojima je bio, od kojih njih 13 je bilo “sretno udato” a ove preostale dvije su bile moje najbolje prijateljice.

Napravila sam internet stranicu čiji naziv je bilo njegovo puno ime i prezime. Objavila sam sve snimke i poslala link stranice mnogim ljudima. Uključujući sve muževe tih žena, njihove roditelje. Neke su imale odraslu djecu, i njima sam poslala. Poslala sam njegovim roditeljima, kolegama, koleginicama, svim našim prijateljima. I svim ljudima koje poznajem.

Tog istog dana ga je dočekala nova brava na stanu zbog koje više nije mogao ući.

Sve stvari su mu dostavljene ekspresnom poštom sa trećeg sprata na ulicu. Nije ni pokušao da me nazove. Samo smo se vidjeli na dan razvoda. Sve što sam o njemu saznala dalje jeste da je dao otkaz i preselio se u drugi grad.

Stranicu sam obrisala, ali mislim da od istine neće uspjeti pobjeći jer je moja priča završila na portalima širom svijeta. Biće poznat po tome do kraja života. Nastavila sam dalje sa svojim životom, i sada sam srećnija nego ikada. Njemu želim sreću u potrazi za ženom koja će mu vjerovati i htjeti biti sa njim nakon svega.

Leave a Reply