Bivši dečko misice Jovane konačno se oglasio, DUGO JE OVO DRŽALA U SEBI: Evo šta je LUKA otkrio o Jovani! – Balkanski Magazin
June 22, 2021

Bivši dečko misice Jovane konačno se oglasio, DUGO JE OVO DRŽALA U SEBI: Evo šta je LUKA otkrio o Jovani!

Povodom aktuelnih dešavanja u rijalitiju oglasio se bivši dečko misice Jovane LJubisavljević, Luka Pojužina.

Luka je na sve što je Jovana u rijalitiju u posljednje vrijeme rekla o njima, o njihovom odnosu, navodnoj prevari, te o tome da mu ona zapravo nikad nije prešla preko prevare, imao da kaže sljedeće:

“Sve što Jovana govori je istina. Nemam drugi komentar, ako ona kaže da mi nije prešla nikad preko prevare, neka bude tako. Ja sam na naš odnos stavio tačku i sada je sve nebitno što se tiče nas i našeg odnosa”, rekao je Luka, a o optužbama na račun svoje bivše da je lažni moralista i da je pogazila mnoge svoje principe u ”Zadruzi”, te je čak bila i intimna sa Stefanom Karićem pred kamerama, imao je da poruči sljedeće:

“Možda je to držala u sebi, pa je to isplivalo na površinu. Ipak su tamo drugačiji uslovi, tako je, kako je.”

“Nema potrebe da pijemo kafu. Nemam šta ja njoj da opraštam ili ne, jednostavno na našu priču je stavljena tačka i to je to. Nema potrebe da se odnos dalje produbljuje. Stava sam da bivši partneri ne mogu da ostanu prijatelji. Tako je najbolje”, poručio je misicin bivši, a o kritikama pojedinih zadrugara na Jovanin račun da je aljkava, rekao je:

“Tokom naše veze nije bila aljkava, ne znam kakva je unutra, ali spolja nije bila aljkava”, kaže Luka, a za kraj je bivšoj djevojci i Kariću imao da poruči samo jedno:

“Želim joj sve najbolje i sa Stefanom i u životu, ništa loše joj ne želim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *