Zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića teško i komplikovano: Doktori sumnjaju da ima emboliju pluća ili upalu kičmene moždine – Balkanski Magazin
January 20, 2021

Zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića teško i komplikovano: Doktori sumnjaju da ima emboliju pluća ili upalu kičmene moždine

Lider LDP-a Čedomir Jovanović nalazi se na bolničkom liječenju zbog obostrane upale pluća. Kako “Kurir” nezvanično saznaje iz izvora bliskih Jovanoviću, njegovo zdravstveno stanje je teško i komplikovano te trpi jake bolove.

Ljekari sumnjaju na emboliju pluća ili upalu kičmene moždine, navodi izvor, ali napominje da za sada nije utvrđen uzrok tako pogoršanog stanja Jovanovića, piše Kurir.

Problem predstavlja i visok krvni pritisak, koji ljekari pokušavaju da snize. Jovanovićevo stanje najvjerovatnije je posljedica preležanog koronavirusa u julu.

Podsjećamo, Jovanović je u julu prošle godine bio pozitivan na koronavirus i tada je imao tešku upalu pluća te je bio hospitaliziran u Infektivnoj klinici.

Trenutno je zadržan u bolnici zbog daljnjih ispitivanja kako bi se utvrdilo jesu li tegobe nastale usljed preležanog koronavirusa.

Jovanović je svjestan, komunikativan i u stabilnom stanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *