ANASTAS1JA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU, EVO ŠTA JE P0RUČILA CECI, NIJE IMALA PRIJATELJE: Otkrila nepoznate detalje iz detinjstva – Balkanski Magazin
January 20, 2021

ANASTAS1JA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU, EVO ŠTA JE P0RUČILA CECI, NIJE IMALA PRIJATELJE: Otkrila nepoznate detalje iz detinjstva

Kćerka Svetlane Cece Ražnatović, pjevačica Anastasija Ražnatović ne krije koliko je vezana za svoju majku, pa je novom objavom na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara.

Naime, Anastasija uvijek ističe kako između njih postoji jedna posebna veza, koja nikada neće biti narušena, a sada je jednom zajedničkom fotografijom i objavom uz nju uspela da oduševi i razniježi sve majke, ali i kćerke.

2417527-untitled1-ls

“Bilo je vremena kada nisam imala mnogo prijatelja, ali moja mama je uvijek bila prijatelj. Uvijek”,  napisala je Anastasija.

2417525-screenshot-9-ff

Mlada pjevačica i kćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na Instagramu gdje nerijetko objavljuve fotografije i snimke iz svog privatnog života, ali i komunicira sa fanovima.

Ona je nedavno odlučila da odgovara na njihova pitanja na svom storiju.

“Kako se osjećaš kada pročitaš neki negativan komentar ili vidiš u novinama negativne stvari o tebi?”, pitao ju je jedan od korisnika Instagrama.

2400841-anastasija-raznatovic-ff

“Trudim se da ne obraćam pažnju. Nije uvijek lako. Pojedni ljudi umiju baš sočno da uvrede a da vam nikad oči uživo vidjeli nisu. Ogroman je to pritisak. Meni je važno da sam ja dobro sama sa sobom i svojom glavom, da budem iskrena prema sebi samoj i da znam istinu. Nisam osoba koja tješi sebe sažaljeva kad pogriješi, već stojim iza svojih grešaka i odmah se trudim da ih ispravim i da poradim na svojim nedostacima. Vrijeme je najbolji pokazatelj kao što znate, svakoga stavi na svoje mjesto, po zasluzi”, napisala je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *