BILA JE NAJLEPŠA U JUG0SLAVIJI, UDAVALA SE NEK0LIKO PUTA: Sad živi s R1BAROM, a izgleda kao AVI0N U 57. G0DINI – Balkanski Magazin
October 26, 2020

BILA JE NAJLEPŠA U JUG0SLAVIJI, UDAVALA SE NEK0LIKO PUTA: Sad živi s R1BAROM, a izgleda kao AVI0N U 57. G0DINI

Kada je postala i zvanično najljepša, Ana je stekla ogromnu popularnost, ali to joj nije donijelo sreću u ljubavi

Prelijepa Splićanka Ana Saso bila je predmet požude mnogih muškaraca bivše Juge, ali ipak, u ljubavi nije imala sreće.

Ana je 1982. godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najljepših. Radila je kao manekenka širom svijeta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po seksi reklami za osvježavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru majicu.

Kada je postala i zvanično najljepša, Ana je stekla ogromnu popularnost, ali to joj nije donijelo sreću u ljubavi.

ana1

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre par godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

ana2

Poslednja informacija je da je Ana u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala. Ono što je činjenica jeste da i u svojoj šestoj deceniji izgleda fenomenalno, a dokaz su fotografije koje neretko kači na društvene mreže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *