KAKVO IZNENAĐENJE, SEVER1NA I ON PONOVO SKUPA: Nakon godinu i POL, VRAT1O JOJ SE, OBJAVLJENE SRETNE VESTI

1ako Severina Vučković i dalje vodi sudsku bitku protiv nekadašnjeg partnera Milana Popovića oko starateljstva nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom, jedan važan muškarac koji je bio dio njenog  života odnedavno je opet u njemu.

Riječ je o Tomislavu Petroviću, menadžeru sa kojim je  pjevačica sarađivala dugi niz godina, sve do marta 2019. 

Jedna od najdugovječnijih i najuspešnijih poslovnih saradnji na muzičkoj sceni pukla je tada nakon dugih 17 godina, tokom kojih su oboje ispisali mnoge zajedničke uspjehe.

Njihov ponovni početak saradnje držao se u vrlo uskom krugu saradnika i traje već neko vrijeme. 

– Severina, jednako kao i Petrović, imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali sarađivati – rekao je dobro upućen izvor i istakao da povratak Tomice, kako ga od milja zovu prijatelji, na mesto Severininog menadžera govori o zrelosti i nje i njega.


 
Pjevačica je već zasukala rukave i radi na novim pesmama, “vatreno krštenje” ove staro – nove saradnje biće na koncertu u njenom rodnom Splitu. 

Severina i Tomica, kao i njen PR tim nije potvrdio, ali ni demantovao ovu vijest, a upućen izvor tvrdi da angažovanje starog menadžera, koji je 20 godina vodio pjevačicinu karijeru,  nema nikakve veze sa pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi.

Osim na muzičku karijeru, pevačica je u ovom trenutku u potpunosti fokusirana na vrijeme koje provodi sa sinom, ali i na brojne postupke koje protiv nje vodi njen bivši partner Milan Popović, jer ništa više ne želi prepustiti slučaju. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *