P0VREĐENA DŽEJLA RAM0VIĆ? OGLASILA SE: Evo šta joj se desilo!

Praveći retrospektivu dosadašnje karijere, Džejla Ramović je otkrila detalje zdravstvenog problema koji je “vukla godinama”.

– Tokom učešća u talent šou-programu “Neki novi klinci” sam bila veoma ozbiljna. Uvijek sam dolazila na snimanja sa jasno određenim zadatkom i sve je moralo da bude super. Ako nešto nije bilo super to su bile suze, suze i suze – istakla je mlada pevačica za “IDJHOT specijal”.

dzejla1

Foto: Prinscreen

– Ipak, sve to je bilo i super uzbudljivo i zabavno. Međutim, sedam dana prije finala sam imala jako ozbiljnu povredu noge koja je sanirana u potpunosti tek prije pola godine. Svi su se pitali da li ću uopšte doći na finale “Nekih novih klinaca” zbog toga.

dzejla2

Foto: Printscreen

– Iako je bila pripremljena haljina za princezu, ja sam na kraju izašla u bijelom odelu. Usred snimanja, malo prije proglašenja pobjednika, jedna od takmičarki je skakala po sceni sa znakom na kom je bio njen broj za glasanje i slučajno me je njime udarila u oko – nastavila je priču Džejla.

– U tom momentu sam se zapitala ironično: “Može li bolje od ovoga?!”. Ne mogu da hodam, a na sve to i ne vidim. Na kraju je, ipak, sve prošlo jer sam pobijedila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *