MAJ1N 0TAC PLAČE, SUZA SUZU ST1ŽE: Evo šta se desilo U VANJSKOM SVETU – MAJA NEMA P0JMA

“Sine, da li sam ja to zaslužio?”

Nakon što je Maja Marinković ozvaničila ljubavnu vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem, Radomir Marinković Taki, Majin tata, proživljava pakao napolju. Njega apsolutno više ne interesuje kćerkin plasman i novac, on samo želi da se ona vrati kući.

On je u intervjuu za medije otkrio kako noćima ne spava, kako ne može da vjeruje da je njegova kćerka tako nešto uradila, bijesan i ljut, u više navrata nije mogao da iskontroliše suze, pa se u jednom momentu potpuno slomio.

– Kada stignete vašoj kući, sednete, šta je prvo što ćeš joj reći? – glasilo je jedno od pitanja na koje je Taki pokušavao da iskontroliše suze.

– Pa… reći ću joj: “Sine, da li sam ja to zaslužio?” Ona zna šta to znači… – rekao je on.

U ovom intervjuu on je bijesno zaprijetio da Maja nikako neće smjeti da nastavi “tim putem” kojim je krenula i da se čak čuo i sa njenom majkom, koja je također ne podržava.

– Koji bre, dečko? Kakav bre, dečko? On je oženjen čovek! Prevario i ponizio ženu na javnoj sceni! Treba da se vrati gospođi! Ona će ostati bez ičega, ako ovako nastavi! Sve sam joj dao u životu! – vikao je on uznemireno.

Na pitanje da li gledao kako Maja i Janjuš imaju intimne odnose on je rekao:

– Odmah menjam kanal! Meni ljudi šalju svašta i na Instagram i na Fejsbuk, aktian sam na drtuštvenim mrežama… Meni je sve to degutantno kao roditelju da gledam takve stvari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *