April 19, 2024

SKANDAL U REŽIJI SRĐANA ĐOKOVIĆA, NOVAKOVOG OCA: Evo šta je uradio u Australiji, OVO JE SADA VELIKI PROBLEM ZA NOVAKA

Brojni mediji objavljuju fotografiju Srđana Đokovića, oca Novaka Đokovića, sa ruskim navijačime koji je na majici imao slovo “Z”, dok je u rukama držao zastavu Rusije sa slikom Vladimira Putina.

Kako prenosi “The Guardian”, ali i vodeći istaknuti teniski novinari sa tla Amerike koji su uticajni na Tviteru, otac Novaka Đokovića fotografisao se sa čovjekom koji podržava Rusiju i Vladimira Putina.

Zbog svih ovih dešavavnja oglasio se Tenis Australija i upozorio aktere na ponašanje:

“Mala grupa ljudi je istakla neprikladne zastave i simbole i prijetila je objezbeđenju poslije meča u srijedu uveče. Oni su bili odstranjeni. Igrači i njihovi timovi su obavješteni u vezi sa zastavama i simbolima kako bi izbjegli bilo kakvu remetilačku situaciju. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa bezbejdnosnim agencijama i agencijama za sprovođenje zakona”, navodi se u saopštenju.

Ukrajinski ambasador u Australiji i Novom Zelandu, Vasil Myroshnychenko, napisao je na Tviteru o ruskim pristalicama  „to je pun paket. Među srpskim zastavama nalazi se: ruska zastava, Putin, Z-simbol, takozvana zastava Donjecke Narodne Republike. To je takva sramota…”.

Leave a Reply