December 1, 2023

JEDAN ZNAK OVE SEDMICE ĆE DOBITI PARE: Čeka ga veliki priliv novca, jeste li to vi

Sedmični horoskop od 5. do 11. decembra 2022. godine!

Saznajte šta  horoskop od 5. do 11. decembra 2022. godine donosi vašem znaku

Ovan

Ovnovima tokom cijele sedmice astrolozi savetuju da posvete više vremena obrazovanju i pitanjima karijere. To su oblasti života u kojima se mogu desiti pozitivne promjene. Na primjer, sada je moguće uspješno odbraniti tezu ili doktorsku disertaciju, usled čega će se povećati vaš društveni i profesionalni status, a vaš ugled će ojačati. Takođe, ova nedelja je povoljna za putovanja. U ponedeljak i utorak moguće su komplikacije u odnosima sa drugim ljudima. Pokušajte da ne komunicirate sa onima koji su kritični prema vama.

Bik

Bikove ove sedmice mogu očekivati putovanja, povezano i sa profesionalnim aktivnostima i sa običnim turizmom. Početkom sedmice tema novca postaje posebno akutna. Zvijezde ukazuju na to da ćete uspjeti da uspješno riješite finansijski problem. Druga polovina sedmice može biti povezana sa manjim izazovima u partnerskim odnosima. Na primer, činiće vam se da vaš bračni partner nešto krije od vas ili vodi dvostruki život. Pretjerano nezavisno ponašanje strasti, njena nespremnost da koordinira svoje postupke sa vama, takođe može postati razlog za napetostu vezi.

Blizanci

Za Blizance ove sedmice glavne teme će se odnositi na odnose sa partnerom za rešavanje finansijskih problema. Ako je napetost među vama dugo nastala, onda se početkom nedelje može razviti u otvoreni sukob. Glavni razlog će, najvjerovatnije, biti borba za pravo na donošenje odluka u vezi sa raznim akvizicijama. Zvijezde ukazuju da ćete na kraju uspeti da dođete do kompromisa.

Rak

Ove sedmice zvijezde savjetuju Rakove da zaborave na lične ambicije i učine sve što je potrebno da ojačaju odnose sa bračnim partnerom. Možda će mu trebati vaša pomoć i briga u vezi sa teškom situacijom na poslu. U ponedeljak i utorak pre svega treba voditi računa o svom zdravlju. Vodite računa o svojoj snazi, ne preuzimajte na sebe nepodnošljiv teret odgovornosti.

Lav

U romantičnim vezama nisu dovoljna samo senzualna priznanja. Sada treba da potvrdite svoju ljubav stvarnim postupcima. Čak i elementarna briga u svakodnevnom životu koristiće vašem sindikatu i pomoći će jačanju osećanja. Krajem sedmice čekaju vas porodični susreti.

Djevica

Predstojeća sedmica biće povoljna za postizanje ciljeva u timu. Horoskop za nedelju od 5. do 11. decembra 2022. za Djevicu savjetuje da se drže provjerenih ljudi. U timu će se lakše nositi sa zadacima i savladavati poteškoće. Sredinom sedmicee situacija će se promeniti u povoljniju i biće moguće opustiti se nakon napornog rada. Petak će biti dobro vrijeme za sastanke, a vikend možete posvetiti kućnim poslovima.

Vaga

Period će početi neočekivanim poznanstvima pod veoma čudnim okolnostima. Neudatim Vagama horoskop za sljedeću sedmicu savjetuje da ne propuste trenutak romantičnog poznanstva, koji će promeniti život. Međutim, ova veza ne obećava da će biti duga. Komunikacija će biti avantura, ali ništa više. Ostatak druge sedmice decembra biće rutinski.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka zvezde obećavaju da će postići cilj kroz aktivnu komunikaciju sa drugima. Od početka nedelje treba da uđete u dijalog i razgovarate sa svima, uključite se u poslove rođaka i prijatelja. Takođe, nedeljni horoskop za Škorpije preporučuje da budete aktivni i da pomažete. Zbog toga će biti moguće rešitiprobleme koji vas dugo brinu. Do kraja sedmice sva pitanja će biti rešena u vašu korist.

Strelac

Mnogi predstavnici ovog znaka će uroniti u kućne poslove i porodične odnose. Nedeljni horoskop za Strijelca ne preporučuje da zaboravite na svoj lični život. Voljena osoba zahtjeva pažnju i vrijeme, a odnosi sa njim zahtjevaju ulaganje vremena i truda. Stoga je vrijedno zaustaviti se i odvojiti vrijeme za voljene.

Jarac

Period će biti intenzivan emocionalno, pa je vredno zapamtiti kako se osloboditi gužve. Nakon toga, možete bezbjedno donositi važne i sudbonosne odluke. Sedmični horoskop za Jarca savetuje da se odluke donose hladnom glavom i bez nepotrebnih emocija. Takođe, sporovi sa kolegama mogu da nastanu sredinom sedmice, ali će i oni do kraja sedmice izostati.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka će imati veoma napornu sedmicu. U životu Vodolije, horoskop za sedmicu od 5. do 11. decembra 2022. obećava snažne promjene. Sve će se okrenuti naopačke, a situacija će vas zbuniti. Kako god da se okolnosti razvijaju ove sedmice, potrebno je da se rukovodite razumom, ali ne emocijama.

Ribe

Period obećava da će biti nepredvidiv i nervozan. Nedeljni horoskop za Ribe preporučuje donošenje odluka pažljivo i promišljeno. Ne možete žuriti sa čudnim i sumnjivim predlozima. Dobro razmotrite sve ideje koje se odnose na važne odluke, prenosi Espreso

Leave a Reply