April 20, 2024

EVO ŠTA ĆE BITI SA ĆERTIĆEM NAKON HAOSA – MITROVIĆ SAOPŠTIO ODLUKU: Prihvatio i potpisao!

Crno na bijelo

U “Zadruzi” je sinoć došlo do nezapamćenog haosa. Prvo je Uroš Ćertić upao u žestoku svađu sa Necom i Pecom, a nakon toga se uključio i Kristijan Golubović koji je napao kaskadera i počeo da ga udara pesnicama u glavu. U tuču se zatim umuješao i Emil Kamenov, a obezbjeđenje i zadrugari su ih jedva razdvojili.

Kristijan i Emil su diskvalifikovani zbog nasilja koje je strogo zabranjeno, a policija je došla i odvela ih u policijsku stanicu.

Ćertić je nakon sukoba završio u bolnici na pregledu, a poslije toga otišao i on u policijsku stanicu kako bi dao izjavu o incidentu.

Cjelokupni skandal u “Zadruzi” doveo je do lavine komentara gledalaca rijalitja, a jedan od njih se pojavio ispod objave Velikog šefa, Željka Mitrovića, koji se odnosi na neprimjereno ponašanje Ćertića.

– Drži Uroša, divni gospodin koji maltretira slabije od sebe. Ako to misliš da je ok, e pa nije, psihičko nasilje je čak gore od fizičkog!!! – napisala je jedna korisnica društvene mreže Instagram, na šta joj je vlasnik Pink televizije odgovorio:

– Tamo je to dio igre na koji se dobrovoljno pristaje potpisivanjem ugovora! – napisao je Željko.

Leave a Reply