September 25, 2022

DOK SVI OSUĐUJU MEGAN ZBOG MINĐUŠA, KEJT JE PRIDOBILA VELIKE SIMPATIJE: Jednim potezom kao da je prkosila svekrvi Kamili (FOTO)

Kejt Midlton odala je počast preminuloj kraljici Elizabeti, dok je tom prilikom nosila minđuše koje joj je poklonila princeza Dajana.

Kraljevska porodica odala je počast preminuloj kraljici Elizabeti, nakon što su se svi u povorci zaputili iz Bakingemske palate odakle su kraljičino tijelo u kovčegu prenijeli u u Vestminstersku dvoranu gdje će milioni ljudi dolaziti da se oprosti od nje.

Tom prilikom princeza od Velsa Kejt Midlton, odala je počast i svojoj svekrvi princezi Dajani noseći minđuše koje joj je ona poklonila.

295911-profimedia0722670835-ff

Foto:Profimedia

Naime, Kejt je stavila biserne minđuše koje su poklonjene Dajani pre venčanja sa princom Čarlsom 1981. godine. Minđuše označavaju dirljivu primopredaju jedne princeze od Velsa drugoj.

234739-screenshot-2-ff

Foto:Printscreen Youtube

Dajana je počela da nosi minđuše prije nego što je postala princeza od Velsa. Dobila ih je na poklon od “Collingvood-a”, firme za nakit koja je bila omiljena u porodici Spenser. Nosila ih je u nekoliko navrata tokom svog braka, birajući isključivo važne događaje.

Velika ironija je što je Kejt sjedila pored svoje sadašnje svekrve Kamile, noseći minđuše princeze Dajane koja je navodno uhvatila svog tadašnjeg supruga princa Čarlsa i Kamilu u preljubi.

295913-profimedia0722656135-ff

Foto:Profimedia

I dok svi osuđuju Megan Markl što je nosila minđuše koje je dobila na poklon od kraljice Elizabete, smatrajući taj potez licemernim, s druge strane Kejt je dobila velike simpatije obožavalaca princeze Dajane, a imala ih je mnogo.

Leave a Reply