April 19, 2024

ASTROLOG DUŠAN/ SLIJEDI POVOLJAN PERIOD ZA OVIH 5 ZNAKOVA: Evo šta ih čeka, jeste li na listi?

Posebno se Škorpijama nasmiješila sreća!

Otkako se retrogradni Merkur završio mnogi planovi, poslovni zadaci, ali i komunikacija se poboljšava. Sve je jasnije i lakše rješivo! Ali, šta se dešava na polju ljubavi? To će nam, upravo, reći astrolog Dušan Veličković!

 Merkur se vraća u znak Blizanaca i donosi divne plodove svojih pomjeranja, ispravlja greške i informacije koje sad čujemo i dobijemo su mnogo realnije i istinitije – objasnio je Veličković za emisiju “150 minuta”.

Isitiče da Venera donosi nešto novo.

– Venera je jako dobra u znaku Bika, ona je išla preko Urana, što znači da je donijela nešto novo, nešto neobično, neku dinamiku koja je šokirala. Sutra pravi kvadrat sa Saturnom iz Vodolije, što će da je vrati u prošlost, sretne neku bivšu ljubav – smatra astrolog.

Posebno je naglasio koji 5 horoskopskih znakova očekuje nova ljubav u narednih sedam dana!

1. STRIJELAC

Ovom znaku je ljubav smisao života. Prema riječima Veličkovića, ukoliko nisu u ljubavi, pronaći će novu do kraja mjeseca, za njih je ovo najpovoljniji period.

2. ŠKORPIJA

Dušan ističe da je osobama u ovom znaku super, jer je sedmo polje bolj i ljepše, tu je dinamika maksimalna, jer je prisutna Venera. Njima je dantastičan period, takođe.

3. DJEVICA

Astrolog smatra da je djevica fokusirana na posao, uvijek je opterećena pravilima i obavezama. Ali, naglašava da joj se u ovom periodu može desiti nešto lijepo. Druga polovina juna joj je idealna za novu ljubav, ukoliko je do sada nisu našli.

4. RAK

Kako kaže Dušan, Rakovi su mnogo emotivni i u svemu će tražiti srodnu dušu i naći će je. Ovaj period im je dobar da duboko zarone u sebe i da potraže odgovore od njih samih kako da im život bude ljepši.

5. BIK

Veličković ističe da su Bikovi sada lepršavi, za razliku od njihovog redovnog stanja kada su stabilni i tradicionalni. Djeluju neuhvatljivo, ali to je dobro. Moguća je nova ljubav sa osobom iz inostranstva.

Leave a Reply