June 20, 2024

“Imam 37 godina, muža i 3 sina, a ljubavnik mi je spasio BRAK”

“Ljubavnik mi je spasio brak. Imam 37 godina, 3 sina, muža i ljubavnika. Prije 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 mjeseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac… želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom 10. mjestu u životu.

Jednostavno sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadovoljava, čini sretnom, što je moja mama i primjetila. Uvijek sam izgledala top i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad piletine.

Ja 32, a on 24 godine, košarkaš… uh kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, sretnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 mjeseca. Kada je muž došao iz Rusije bila sam u drugom mjesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda mi je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva mjeseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće.

Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti rodila sam sokro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dijete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i upisati mog sina u knjigu rođenih.

Čim je čuo, muž je došao iz Rusije, to nam je bio treći sin i tolIko je bio sretan da mi je kupio ogrlicu, naruvicu, prsten i minđuše od čistog zlata… 2.500 eura vrijednosti.
Nije ništa primjetio, a realno i teško je bilo primjetiti, 20-ak dana razlIke, beba, pa beba, jedino se plašim jer moj ljubavnik, otac tog mog trećeg sina je visok preko 2 metra, a moj muž i je tek 1,78… nadam se da neće baš mnogo izrasti, sad me to jedino muči.

Sada 5 godina nakon toga kada razmislim mislim da mi je ljubavnik, sa kojim sam i dan dans spasio brak, u njemu sam dobila kao neki ispusni ventil za sve moje prbleme i da nisam poslušala mamu i da nisa mušla u ovaj način života sigurno bih se razvela od mog muža i pitanje je kako bi klinci reagovali na sve to.

Ovako možda sam malo grešna, ali u kritičnoj situaciji Bog mi je dao tih 15-ak dana bonus trudnoće da se što lakše izvučem iz te situacije, tako da dok smo svi sretni i nasmijani nebitno je šta se krije u pozadini.”

Leave a Reply