April 18, 2024

NAJBOLJI NOVČANI HOROSKOP ZA SVA VREMENA: 4 znaka kojima nikada NEĆE FALITI PARE

Veštinu preživljavanju trebalo bi svi da nauče od ova četiri znaka Zodijaka!

Lav, Škorpija, Devica i Vaga su u stanju da prežive i najteža vremena jer uvijek imaju novca. Oni će teško ostati praznog novčanika, imaju posebne kvalitete koji im omogućavaju da dobro barataju parama i uvijek imaju stabilnu finansijsku situaciju.

Lav
Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku unaprijed znaju kakve će troškove imati, rijetko se upuštaju u nepromišljene kupovine i znaju kako da zarade. Lavovi bez problema menjaju posao ako je ponuda primamljivija i plata veća. Čak i kada se sukobe sa nadređenima, što nije retkost, njima novca ne fali, novčanik im je uvijek pun!

Škorpija
Ovo je prilično štedljiv znak Zodijaka koji održava finansijsku stabilnost kroz mudar plan “preživljavanja”. Škorpije uvek biraju posao prema zaradi. Takođe biraju perspektivne ili već dobrostojeće partnere za zajednički život. Astrolozi kažu i da ako se u mladosti vjenčaju iz ljubavi (ne vodeći računa o stabilnosti), takvi brakovi im kratko traju. Ako se ispostavi da partner nije u stanju da donese novac porodici, ovaj znak će osjećati da je njegova dužnost da sebi stvori bolje uslove i napustiće ga. Uz to, Škorpija ume da štedi i jedva se odvaja od ušteđevine.

Djevica
Sposobnost da predvide događaje i inteligencija stvaraju Djevicama uslove za život u blagostanju. One uvijek znaju koliko novca imaju, ne vole da rizikuju i mudro ulažu. Osim toga, Djevica je praktičan i razborit znak, ali takođe i veliki dobročinitelj. Ali nikada ne očekujete da će vam dati poslednji dinar. Tolika požrtvovanost im nije u krvi. Prema riječima astrologa, muškarac Djevica uvijek ima novca, jer zna mudro da balansira između prihoda i troškova.

Vaga
Ovaj znak takođe neće zapasti u siromaštvo, ali iz drugog razloga. Po prirodi neodlučne i pesimistične Vage očekuju nevolje u životu, a nikada sreću. One znaju da iza niza uspjeha uvijek slijedi drastičan gubitak, pa ostavljaju sa strane “za crne dane”. Najčešće ovu ušteđevinu kriju od svih, a ako baš moraju da je troše, rade to vema pažljivo, ne prije nego što dobro razmisle. Vage mogu dugo da žive bez posla.

MONDO

Leave a Reply