April 19, 2024

POBJEGAO U ZORU IZ ZADRUGE! EVO S KIM JE UHVAĆEN: Odmah palo pomirenje

Marko Janjušević Janjuš pobjegao je iz Zadruge kako bi se pomirio sa ženom!

Čim je napustio imanje u Šimanovcima, on je pozvao bivšu suprugu Enu, od koje se razveo zbog Maje Marinković, i otišao da se nađe s njom.

– Dosta mi je svega! Odoh da vidim moju Krunu i da se pomirim s Enom. Svaki dan mislim na nju – rekao je bivši košarkaš Filipu Caru, a zatim spakovao najneophodnije stvari u kesu i uputio se u dvorište. Čekićem i šrafcigerom je odvalio dvije velike daske, provukao se i pobegao!

https://www.instagram.com/p/Cb7RBw3AM6s/

Kruna plakala

Da će napustiti rijaliti, Janjuš je odlučio u nedelju, pošto ga je produkcija izvela na glasanje. Tada je od nepoznate žene koja je stajala u redu uzeo mobilni telefon i nazvao Krunu!

– Dograbio je telefon i odah pozvao lćerku! Čim mu je čula glas, Kruna je počela da plače. Rekla mu je:”Tata, dođi kući, nedostaješ mi! Mama kaže da si ove sezone dobar i da joj mnogo fališ.“ Obezbjeđenje je spazilo da razgovara s kćerkom, i otelo mu telefon iz ruku, a Janjuš je zbog toga napravio scenu, drao se na njih i psovao ih. Tada je odlučio da se što pre vrati Eni – priča izvor Informera. On dodaje da je bivši košarkaš plan za bekstvo poverio jedino Filipu Caru. Rekao mu je: „Nisam želio da budem ni sa jednom djevojkom u rijalitiju da bih dokazao Eni koliko je volim. Želim opet da imam srećnu porodicu! Kajem se zbog svega što sam joj uradio! Nije zaslužila da je povrijedim, pogotovo ne da je javno izdam. Život bih dao za nju i Krunu!” Car je pokušao da ga ubijedi da izdrži još tri mjeseca do finala “Zadruge”, ali mu je Janjuš rekao da ne može da čeka više ni minut, te je pobjegao – kaže sagovornik.

Dan sa Enom

Nekoliko minuta nakon toga, produkcija je izdala saopštenje u kom je navela da će tužiti Janjuša: “Zvanično vas obavještavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan. Televizija Pink će ga tužiti za 50.000 evra zbog kršenja ugovora.”

I dok su cimeri nagađali zbog čega se Janjuš zadužio, on je cijeli dan provodio sa Enom. Cijeli dan su razgovarali, a poslije podne su bili sa Krunom na ručku.

Leave a Reply