April 18, 2024

DANAS TAČNO U 15:00 SATI URADITE OVO: Stiže vam OGROMAN NOVAC, a evo kako – treba vam samo 1 stvar!

Vaše izobilje u vašim rukama.

Ček izobilja je “alat” koji možemo koristiti za kreiranje izobilja u našim životima. Feng šui i ček izobilja usredsređeni na postizanje željenih rezultata. Ovaj sada ček mora biti napisan 1. aprila tačno od 6.24 do 8.58 časova. Možete ga staviti na bilo koje mjesto.

Začudo, ne morate obavezno verovati da će ček “raditi” nakon što ga ispišite (mada vera je, naravno, veliki impuls). Međutim, bićete oduševljeni rezultatima, jer ćete osjetiti kako se povećava bogatstvo u vašem životu.

To ne mora uvijek da bude u finansijskoj oblasti, a i na tom području gde vam je potrebno izobilje (dom, porodica, djeca, posao, učenje, odmor). Postoje tradicionalna tehnika popunjavanja čeka izobilja po Feng šui, koju ćemo da slijedimo.

Ako nemate tekući račun i čekovne knjižice, možete da nacrtate ček na listu papira i ispuniti njega kao pravi ček, a rezultat je isti. Više izobilja za vas.

Kako napraviti Ček Izobilja

Pisanje Čeka Izobilja je ritual kojim obezbjeđujete izobilje u svom životu.

1. Uzmite ček iz svoje čekovne knjižice, odštampajte ga ili jednostavno nacrtajte ga na papiru. Iskoristite svoju kreativnost u slučaju crtanja čeka, jer kreativna energija je veoma jaka i blagotvorno djeluje na ishod.

2. U odjeljku “Primalac” zapišite čitko svoje puno ime i prezime

3. U delu u kom se upisuje brojevima iznos upišite “ISPLAĆENO!”

4. Na liniji na kojoj slovima piše iznos upišite “U POTPUNOSTI ISPLAĆENO!”

5. Na mjestu gdje je potpis “uplatilac” napišite “ZAKON IZOBILJA”.

Ne morate navoditi datum plaćanja.

Ovo je primjer u slučaju da nemate prave čekove.

Foto:Printscreen/Alo.rs

Nemojte pisati sumu na Čeku Izobilja (ne ograničavajte Univerzum da vam isplati koliko god je potrebno). Sada stavite Ček Izobilja na sigurno mjesto i zaboravite na njega. Dozvolite da Univerzum preuzme kontrolu, prepustite se. Mnoge ljudi su skeptični i sumnjaju u ovaj ritual, sve dok ne pokušaju da to urade. Ali već poslije prvog puta shvataju moć takvih čekova i da ih redovno popunjavaju svakog (mladog) meseca. Probajte smjelo, vjerujte i obavezno ćete dobiti rezultat.

Leave a Reply