April 20, 2024

3 ZNAKA OČEKUJE NEVJEROVATNA SREĆA, A EVO KO ĆE SE OBOGATITI: Od 5. do 13. marta je MOĆAN ASTRO period

Pred nama je veoma lijep astrološki period jer će Sunce koje se već nalazi u znaku Riba napraviti aspekat sa Jupiterom u istom znaku, pa donijeti period nevjerovatne sreće od 5. do 13. marta

Moćna konjukcija Sunca i Jupitera u Ribama je jedan od najvažnijih perioda u 2022. godini kada možemo da ostavarimo svoje želje

Ovaj period se nadovezuje na jučerašnji mlad Mjesec u Ribama koji je doneo srećne okolnosti i mnogima otvorio mogućnost da žive svoje snove.

Konjukcija Sunca i Jupitera do 13. marta donosi nam sreću i blagostanje. Očekuje nas poboljšanje odnosa i priliv novca, ali i poklona od strane osoba kojima smo dragi.

Kako je Riba duhovan znak, osjetićemo da nam je pojačana intuicija i bićemo spremni za nova sazanja i učenja. 

Imaćemo potrebu da učinimo nešto dobro za druge ljude, a ujedniniće nas zajednički cilj. To je vrsta poziotivne energije koju će osjetiti svi znakovi, ali će na 3 specijalno jako djelovati.

To su Ribe, Rakovi i Škorpije.

RIBE – Za vas je ovo veoma važan astrološki period jer ste vi rođeni u znaku u kojem se odigrava ova konjukcija. Ovo su velike šanse i poslovne mogućnosti koje ste čekali 12 godina! Pred vama je period odlične zarade, širenja poslovnih mogućnosti i lične transformacije. Na lak način ćete završavati sve obaveze, a sva vrata će vam biti otvorena. Zračićete nevjerovatnom energijom, a mnogi će primetiti da ste se proljepšali.

RAK  – Pred vama je odličan period za putovanja i završavanje studija. U narednom periodu ćete saznati mnogo više o poslu koji radite jer imate šanse za napredak. Ovo je period učenja novih stvari i promjene pogleda na svijet. Jedno je sigurno, život ćete posmatrati da više filozofije, a bićete otvoreni za promjenu mjesta boravka.

ŠKORPIJA – Sunce konjukcija Jupiter donosi vam sudbinski susret! Ukoliko ste slobodni, slijedi vam zaljubljivanje. Ako ste već u dužoj vezi, pred vama je lijep period za proširenje porodice. Ovo je ujedno i poziv za događaj na javnom mjestu koji će vam donijeti značajne kontakte. U periodu od 5. do 13. marta osjetićete šta je istinska ljubav.

Što se tiče ostalih znakova zodijaka, svi će imati koristi od ovog moćnosg perioda. Vodolije će imati šanse za nevjerovatnu zaradu.

Leave a Reply