April 19, 2024

NEDJELJAMA JE ŠUTIO, A SAD JE ODLUČIO DA PROGOVORI: David na Instagramu objavio Dalilin i Dejanov snimak koji je na mrežama izazvao POTPUNI HAOS

Bivši učesnik “Zadruge” David Dragojević ponovo se oglasio u vezi sa aktuelnim dešavanjima iz rijalitija, koja se tiču njegovog brata Dejana i (zvanično bivše) snaje Dalile, pise Pink.rs

David, koji je ranije za domaće medije komentarisao odnos Dejana i Dalile, povukao se usljed turbulentnih dešavanja i neočekivanih preokreta u Bijeloj kući, a poslije njihovog pomirenja odbijao je svaki razgovor sa novinarima.

Ostao je dosljedan svojoj odluci da neće javno iznositi svoja mišljenja i komentare, bar za sada, međutim nije mogao da odoli da sa pratiocima na Instagramu ne podijeli video koji ga je zasmijao do suza. U pitanju je nedavna svađa Dalile i Dejana, koji je bivšoj ženi zamjerio novogodišnje fotografisanje sa nekadašnjim ljubavnikom Filipom Carem, a tokom rasprave pomenuli su Mesija i Ronaldinja.

676-5-edit-1264406725204460

Fanovi “Zadruge” izmontirali su njihov video iz Bijele kuće zajedno sa Mesijem i Ronaldinjom, što je postalo viralno na mrežama, a do suza je, uprkos svemu, sve to nasmijalo i Davida.

Leave a Reply