April 18, 2024

Prošle godine je cijeli Tviter gledao u “JADNU JELKU” Ane Ivanović: Hejteri će CRKNUTI OD MUKE kad vide kako je okitila OVE GODINE

Ana Ivanović je okačila na Instagram sliku kojom je fanovima uputila prazničnu čestitku. U pozadini se vidi njena novogodišnja jelka, gotovo identična kao ona zbog koje je prošle godine dobila salvu kritika.

Bez trunke šminke, Ana Ivanović je uz praznični selfi širokim osmijehom poželjela svojim pratiocima sretne praznike. Njena ljepota zasjenila je čak i novogodišnju jelku koja se vidi u pozadini i koja je prošle godina bila hit Tvitera.

https://www.instagram.com/p/CXyvE2OMD6f/

Prisjetimo se, Ana i Bastijan su prošle godine na svom Tviter nalogu objavili fotku ispred jelke, a otrovni komentari su istog časa počeli da se nižu.

Od vulgarnih komentara na račun “muža Nijemca, jer joj je valja Srbin”, preko opaski da je “već zaboravila kad je “njen Božić”, pa do onih koji se pitaju ima li Ana uopšte para kad joj je jelka “tako jadna”, došlo se i do savjeta da “opere zavjese”.

Naravno, i da je suprotno, pa da su se pohvalili raskošnim poklonima i bogato okićenom jelkom, bili bi dočekani podjednako na nož. Zbog toga se i nadamo da ne čitaju komentare ispod svoje slike – možda su željeli da samo podijele sa pratiocima prazničnu radost, ali pratioci su njima uzvratili tako što su pokušali da im sve zagorčaju.

Da Anu zlonamjerni komentari ni najmanje ne dotiču, pokazala je činjenicom da je ove godine jelku ponovo okitila u svom prepoznatljivom stilu, minimalistički i odmereno. I baš je briga šta će hejteri da kažu. Njen osmeh im za sekund zapuši usta!

Leave a Reply