April 23, 2024

DAVID KRENUO PREMA ŠIMANOVCIMA: Dejan nema pojma šta mu se sprema, evo ŠTA JE DAVID PONIO SA SOBOM (FOTO)

Dejan Dragojević danas je prozvan za razočarenje svih rijalitija, jer je odlučio da se pomiri sa svojom bivšom suprugom, Dalilom Dragojević, nakon što ga je na njegove oči, u rijalitiju prevarila sa Filipom Carem.

Ona je javno pričala da je konačno našla muškarca za nju, a Dejana ponižavala dok je Dragojević lupao glavom, gasio cigarete na rukama i patio.

Kroz cijeli haos, Dejan je izgubio gomilu kilograma, a sada je ipak odlučio da pruži drugu šansu Dalili, zbog čega je izgubio podršku i zadrugara ali i gledalaca koji masovno komentarišu na društvenim mrežama da nije to trebalo da uradi, piše Srbija Danas.

Međutim, u cijeloj priči, porodica Dragojevića je ponovo stala uz Dejana, te njegov brat konstantno kači podršku po društvenim mrežama, kao i njegova majka Biljana. Čak su mu poslali i nove stvari.

Sada se Dejan miri sa Dalilom, a David je i dalje uz njega, a to je dokazao tako što je objavio Instagram stori, gdje se vide pokloni za praznike, koje je upakovao da bi bili poslati u Šimanovce

– Dekijev paketić – napisao je David na fotografiji gde se vide slatkiši, grickalice ali i stvari za Dejana..

Leave a Reply