MERIMA NJEGOMIR JE RODILA ČETVERO DJECE, stalno su uz nju dok vodi borbu sa bolešću: EVO KAKO NJENA DJECA DANAS IZGLEDAJU (FOTO) – Balkanski Magazin
December 3, 2021

MERIMA NJEGOMIR JE RODILA ČETVERO DJECE, stalno su uz nju dok vodi borbu sa bolešću: EVO KAKO NJENA DJECA DANAS IZGLEDAJU (FOTO)

Folk pjevačica Merima Njegomir udala se još davnih godina za Milana Njegomira, sa kojim ima četvoro djece.

Merima Njegomir već neko vrijeme se ne pojavljuje u javnosti, a domaći mediji pišu da je razlog tome njeno narušeno zdravlje. Navodi se da je Merima u septembru saznala da boluje od kancera, a sama je potvrdila da se ne osjeća dobro.

“Ne osjećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi, a prvenstveno moja porodica”, rekla je Merima za Pink.rs.

Okružena porodicom, muzička legenda dočekala je svoj šezdeset osmi rođendan.

Evo ko su njena djeca i kako izgledaju danas. Milica se povukla iz javnog života i danas radi kao službenik kod povjerenice za zaštitu ravnopravnosti.

Jelena je udata i na prezime Njegomir dodala je prezime Grahovac. Jelena se bavi lajf koučingom.

Kćerka Ljubica je takođe udata i vlasnica je poznate poslastičarnice u Beogradu. Obe su jako lijepe i liče na majku.

Sin Marko je mezimac i sestre, ali i sama Merima slabe su na njega. On nema mnogo svojih fotografija na društvenim mrežama, niti ga viđamo u javnosti, ali smo uspjeli da pronađemo kako izgleda. Sve pogledajte u galeriji ispod.

(Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *