OVO JE DOM DEJANA I DALILE KOJI ĆE BITI PREDMET PODJELE IMOVINE: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost, SVAKI DETALJ LUKS KUĆE (FOTO) – Balkanski Magazin
January 16, 2022

OVO JE DOM DEJANA I DALILE KOJI ĆE BITI PREDMET PODJELE IMOVINE: Pogledajte kako izgleda unutrašnjost, SVAKI DETALJ LUKS KUĆE (FOTO)

Dalila i Dejan Dragojević, učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, važe za jedan od najpopularnijih rijaliti bračnih parova u regionu koji je na ivici razvoda.

Njihova ljubav počela je pred kamerama, a Dragojević je Dalilu zaprosio u Sarajevu, dok se venčanje odigralo u Beogradu, na Zvezdari.

Kako porodica Dragojević nikad nije prihvatila Dalilu za snajku, što je dovelo do toga da se Dejan udalji od njih, njih dvoje su odlučili da zajednički život ne provedu u njegovom rodnom gradu Novom Sadu, već su se skrasili u mestu Šepak, koje se nalazi u Republici Srpskoj, između Zvornika i Bijeljine, a na samoj granici sa Srbijom, preko puta Loznice.

704117-dalila-i-dejan-ls

Tu su i sagradili svoju kuću, a salon otvorili u Bijeljini. U kući, pored njih dvoje, živi i njihov ljubimac Tedi, a deo svog doma često prikazuju na društvenim mrežama, kao i na Jutjubu.

Pre ulaska u “Zadrugu 5”, Dalila i Dejan su doneli odluku da zatvore salon u Bijeljini i presele se iz Šepka u Sarajevo, a svojim pratiocima pokazalu su kako trenutno izgleda njihov dom. Iz hodnika se ulazi u prostor koji je podeljen na kuhinju, radni prostor i dnevni boravak.

Zidovi i pločice su u beloj boji, osim dela koji je urađen u sivom kamenu, sa kojim su uklopili i nameštaj.

Tu je i prostor za zabavu, gde Dejan voli da igra igrice, kao i poseban kutak posvećen psu Tediju.

Dio koji najviše snimaju je svakako njihova kuhinja urađena po meri, koja je takođe u beloj boji.

Dalila i Dejan svojim fanovima dele savete o proizvodima koje koriste u domaćinstvu, snimaju klipove o omiljenim namirnicama, ali i one gde spremaju hranu.

Na šanku u kuhinji se nalazi i posebna biljka, takozvano “Drvo novca”, a Dalila se nedavno svojim fanovima požalila da joj se ono osušilo, te pitala za savet kako da ga povrati u život.

Iako su odlučili da se presele u Sarajevo, gde još uvek uređuju stan, po sopstvenom priznanju najviše vole da borave u kući koju su sagradili po svojoj meri.

1003895-rrrf-ff
1003889-hzt-ff
1003891-rfre-ff
1003893-rr-ff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *