April 19, 2024

GOST UVRIJEĐEN NAPAO DUŠICU, PA NAPUSTIO EMISIJU: Skinuo bubicu i izašao, voditeljica ostala u čudu (VIDEO)

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje iz rijaliti programa “Zadruga”. Nominovani zadrugari su bili Dino Dizdarević i Svetislav Stevanović Limeni. Publika je manju podršku pružila Limenom, te je odlučila da želi njega da izbaci iz rijalitija.

Dušica Jakovljević ugostila je podršku nominovanih zadrugara, ali i majku Dejana Dragojevića, Biljanu Dragojević. S obzirom na to da su posljednjih par nedjelja glavna tema u rijalitiju Dalilina romansa sa Filipom Carem i njen brak sa Dejanom, tokom večeri se dosta polemisalo o ovom ljubavnom trouglu.

Jedan od gostiju u studiju se iznervirao, pa je napao voditeljku što dugo nije dobio riječ, a zatim je riješio da napusti emisiju. Dušica se začudila kada joj je saopštio svoju odluku.

– Dušice dostojanstveno čekajući da dobijem 10-15 sekundi u ovom programu da kažem nešto o čika Sveti, što je nemoguće, ja sam shvatio da meni nije mjesto ispred kamera, nego iza, gdje je moj teren. Ne bih htio da uvrijedim vaše goste i publiku, niti da se neko nađe uvrijeđenim, ali ja bih želio da mi skinete ozvučenje i da napustim emisiju – rekao je gost.

– Nema potrebe za tim. Emisija traje još naredna dva sata – odgovorila mu je Dušica.

– Bit ću negdje sa strane, fin i miran – odgovorio je gost.

– Evo ja sam vas upravo sad pitala – rekla mu je voditeljka.

– Možete da mi skinete bubicu da napustim emisiju – odbrusio je gost.

– Dobro, nema problema – odgovorila mu je Dušica, a on je ustao i demonstrativno napustio emisiju.

Detaljnije pogledajte na linku ispod :

https://www.instagram.com/p/CV_7tH6oQqw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Leave a Reply