May 26, 2022

OVO JE SIN TOME ZDRAVKOVIĆA, imao je samo 13 godina kada je pjevač preminuo: Evo kako SADA IZGLEDA, TEK DA ČUJETE ČIM SE BAVI (FOTO)

Sin Tome Zdravkovkovića, Aleksandar Zdravković koji je nastao tokom ljubavi sa Gocom Zdravković živi u Torontu, u gradu gdje su se njigovi roditelji u upoznali.

Da su geni čudo, govori i činjenica da se Aca takođe bavi muzikom, a on je odlučio da muzičku karijeru započne baš u Torontu, gdje je otvorio privatni muzički studio, gdje stvara pjesme.

2735541-toma-ff

Vlasnik najvećih hitova narodne muzike Toma Zdravković u braku sa Gordanom Zdravković dobio je sina Aleksandra koji se nije mnogo eksponirao u javnosti. Toma je Gocu upoznao u Torontu, a 1978. godine dobili su sina, nakon čega se vraćaju za Srbiju, gdje nastavljaju život.

Goca i Toma bili su u braku 18. godina, a tokom njihovog burnog zajedničkog života dešavale su se razne situacije, zbog muzike, što je pjevačeva supruga razumjela, te je uvijek isticala da su pjesme njegov život.

– Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16-17 godina, kada sam počeo da se zaljubljujem, počeo sam da shvatam njegove pesme. Umesto u park nekad sam sa njim išao u kazino. Video sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao šta se dešava oko mene – rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji je imao 13 godina kada je njegov otac umro.

2748259-aleksandar-zdravkovic-ff


Izvor:Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published.