BIO JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA, A SAD NE LIČI NA SEBE: Snimili ga na ulici, EVO KAKO SAD IZGLEDA ISAK ŠABANOVIĆ – Balkanski Magazin
January 16, 2022

BIO JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA, A SAD NE LIČI NA SEBE: Snimili ga na ulici, EVO KAKO SAD IZGLEDA ISAK ŠABANOVIĆ

Isak Šabanović, jedan od favorita prethodne sezone “Zvezde Granda” nedavno je objavio svoj prvenac “Prvo jutro” koji je za kratko vrijeme zaživio među publikom i broji milionske preglede.

Kako smo navikli da je emocija Isakovo drugo ime, ove fascinantne brojke ipak padaju u drugi plan kada je on u pitanju.

– Bogu hvala pjesma je dobro prošla. Pjeva mi se na svirkama, što je najbitnije, ima preko dva miliona pregleda, ali oni nisu toliko bitni koliko je taj osjećaj kada staneš na scenu i svi pevaju- iskren je Šabanović za Grand Online.

237e8d9ae7d26bb483764b02110bae1a70d73286

Isaka smo sreli na jednom gradskom događaju, a prvo što smo mogli da primijetimo je njegov drugačiji stajling.

– Isti je stajling samo nosim naočare zbog svjetla i kada vozim zbog dioptrije. Inače sam ostao isti, tu su starke, sve je tu, ne dam se i ne mogu da pratim modu- kroz smeh je rekao pjevač.

Nova sezona “Zvezda Granda” startuje u subotu, a Isaka smo pitali kako mu se čine novine u ovom takmičenju.

– Koliko će promjene u žiriju doneti ili oduzeti pojma nemam, ali okej je. Prije neki dan sam bio u studiju i nije mi svejedno. Vidim nova scena, novo sve! Samo kada uđem ja se preznojim- našalio se Isak,a koji je savet dao budućim kandidatima saznajte u videu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *