VILA OD 450 KVADRATA, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA IMANJE SRPSKE PJEVAČICE: Snimili Su Ga Iz Zraka, ZIDINE OKO NJEGA, ZNATE LI KO JE ONA? – Balkanski Magazin
October 17, 2021

VILA OD 450 KVADRATA, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA IMANJE SRPSKE PJEVAČICE: Snimili Su Ga Iz Zraka, ZIDINE OKO NJEGA, ZNATE LI KO JE ONA?

Pjevačica Seka Aleksić prije nekoliko godina sagradila je veljelepno imanje.

Naime, ona posjeduje porodičnu kuću od 450 kvadrata, a tamo uživa sa svojim suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom. Nedavno je ekipa emisije “Paparaco lov” sve snimila iz vazduha.

Kako bi izbjegla znatiželjne poglede javnosti ona je sagradila visoku ogradu i bedeme kako ne bi niko mogao da primijeti šta se dešava na njenom imanju.

Pored veleljepne vile, u pevačicinm dvorištu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj životinja i ima nekoliko kućnih ljubimaca, za svoje pse sagradila je kućicu. Na imanju ispred i iza kuće, sve obiluje zelenilom, a u jednom zadnjem delu dvorišta naslazi se bašta.

Pjevačica je i svoje naslednike obradovala, te po ulasku na imanje ima uređeno malo dječije igralište. Tu se nalaze ljuljaške, tobogan i trambolina. U zadnjem delu dvorišta nalazi se manja kuća, koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *