April 18, 2024

IZABERITE SAMO 1 LEPTIRA I SAZNAJTE KO STE VI ZAPRAVO: Ovaj test otkriva vaše najdublje tajne, AKO STE IZABRALI BROJ 5 – IMAMO LOŠE VIJESTI

Ovo je jednostavan, ali neobičan test koji se zasniva na podsvijesti čovjeka.

Birajući leptira koji se vam svidio na prvi pogled, vi nesvjesno pokazujete crte svog karaktera.

Test je, takođe, interesantan samim tim što više radi vaša podsvijest, nego svjesna osjećanja.

Dakle, izaberite leptira koji vam se najviše sviđa, i pogledajte ispod šta označava vaš izbor.

Izaberite leptira i saznajte više o sebi. 

leptir

Leptir br.1

Vi ste otvorena osoba, imate povjerenje u ljude. Okolini se sviđa komunikacija sa vama, privlačite ih, poput izvora svjetlosti. Za vas se, sa sigurnošću, može reći da ste skladna ličnost.

Leptir br.2

Vi ste zanimljiva, snažna ličnost, koja je u stanju da se:predstavi. Ali, problem je u tome da u dubini duše nije sve tako lijepo i krasno, kako može djelovati spolja. Sumnje, brige i nesigurnost – vaši su česti saputnici. Ponekad znate biti grubi i okrutni.

Leptir br.3

Vi ste naprasita i veoma emotivna osoba. Mislite neuobičajeno i  kreativno, i ka svemu prilazite sa umetničke tačke gledišta. Vaši postupci veoma često iznenađuju okolinu. Nije uvijek lako sa vama naći zajednički jezik.

Leptir br.4

Bojite se da ispoljite svoju ličnost. Više volite da prećutite, nego da iskažete svoje mišljenje, koje je veoma često ispravno. Niste sigurni u svoju snagu i sposobnosti.

Leptir br.5

Vi ste infantilna osoba, često se ponašate kao pravo dijete. Egocentrični, ranjivi, osjetljivi. Iskreno vjerujete da se svijet vrti oko vas. Uvijek zahtijevate pažnju okoline. Vjerovatno vam, duže vrijeme nisu omogućavali da se iskažete, zato se ne osjećate gospodarem svog života.

Leptir br.6

Vi ste neobična osoba. Možete biti i aktivni, i pasivni. Možete biti tužni i srećni, istovremeno. Uvek komunicirate samo sa onima koji su vam interesantni. Dešava se da se brinite za sitnice.

Leptir br.7

Nemate povjerenje u ljude, čak i one koje poznajete, ponašate se prema njima sa oprezom. Sem toga, veoma ste konfliktni.Često ljudi odlučuju da se drže podalje od vas.

Leptir br. 8

Veoma ste društvena i komunikativna osoba. Uvijek ste spremni na nove kontakte. Ljudima je sa vama lako, i veoma prijatno.

Leave a Reply