April 19, 2024

MRAČNE TAJNE POZNATIH LIČNOSTI: Ovo su njihovi skriveni hobiji!

Johnny Depp – Barbie kolekcije


Johnnyjevo zanimanje započelo je kad je igrao Barbies sa svojom kćerkom. Ali kad je njezino zanimanje prestalo, Depp se nije želio rastati od lutki jer su one bile sentimentalni dio njegovog života. Sada ima toliko Barbika da im je potrebna odvojena ostava.

Penélope Cruz – sakuplja vješalice


Ovo bi moglo imati smisla s obzirom na to da je Penelope modna ikona. Očigledno sakuplja vješalice i ima više od 500 nemetalnih.

Katy Perry – skupljanje kose drugih poznatih osoba


Katy Perry jednom je otkrila da čuva pramenove kose drugih poznatih ličnosti, poput Taylor Swift i Miley Cyrus. Ona ih drži u tašni. Najiznenađujuće je to što ona zna da zvuči jezivo, ali to joj je i dalje strašno.

Taylor Swift – izrada snježnih kugli


Očigledno, Taylor Swift uživa u pravljenju snježnih kugli čak i sa prijateljima. Uz to, napravila je jednu snježnu kuglu od svog videa “Ljubavnik”.

Ryan Gosling – pletenje


Iako je Ryan Gosling jedna od najvećih zvijezda, jednom je opisao svoj savršeni dan koji nema veze s glumom. Njegov savršen dan je kada plete, a ako je to dobro izvedeno – na kraju bi to mogao biti lijep poklon.

Mike Tyson – prisustvuje takmičenjima u golubovima


Izbor golubova zapravo privlači više ljudi nego što bismo mogli očekivati, uključujući poznate ličnosti poput Mikea Tysona. Zapravo voli golubove od malena, a sada ima više od hiljadu ptica. Kaže da nas golubovi mogu naučiti puno o sebi.

Kendall Jenner – zvanje ptica


Možda to nije samo hobi, već i talent u Disneyjevom stilu, Kendall Jenner toliko nevjerojatno zviždi i ispušta zvukove ptica da biste pomislili da ste okruženi jatom ptica.

Beyoncé – pčelarstvo

Beyoncé je počela pčelariti kako bi med koristila za pomoć svojoj kćeri koja ima loše alergije. Ubrzo nakon toga prerastao je u hobi. Sada ima oko 80 000 pčela i 2 košnice.

Tom Hanks – sakuplja vintage pisaće mašine


Tomov hobi prikupljanja vintage pisaćih mašina prilično je simpatičan. U stvari, počeo ih je sakupljati i prije nego što je karijera započela. Za njega su ove mašine samo prava kombinacija inženjeringa i umjetnosti. Trenutno njegova kolekcija broji oko 120 pisaćih mašina.

Claudia Schiffer – sakupljanje insekata


Kad obično čujemo šta slavni model prikuplja za hobi, prvo bismo mogli pomisliti da se radi o torbama, odjeći ili priboru itd. Ali to ne vrijedi za Claudiju. Sakuplja insekte, posebno pauke.

Brad Pitt – keramika


Brad Pitt je svoj hobi kiparstva i keramike započeo kao iscjeljujuću stvar nakon razvoda. Ali danas je to način da se izrazi. Zapravo je došlo do nivoa kada se toliko zanese da sada ne želi stati.

Demi Moore – starinske lutke


Čak i sada se njezin bivši suprug Ashton Kutcher izvlači iz Demine ogromne kolekcije lutaka. Čak ju je pokušao natjerati da otvori muzej za svoje antikne lutke.

Nicolas Cage – dvorci i lubanje dinosaura


Dio Cageove nestalne navike trošenja kupovao je dvorce, pa čak i lubanju dinosaura. Zbog toga je nadmašio Leonarda di Caprija, ali na kraju ga je morao vratiti mongolskoj vladi jer je očito lobanja ukradena.

Mila Kunis – igra video igre


Kunis voli igrati video igre, posebno Call of Duty i World of Warcraft. Bila je član nekoliko World of Warcraft cehova i čak je morala napustiti jedan ceh kada ju je obožavatelj prepoznao.

Leslie Mann – monociklizam

Leslie se bavila biciklizmom kad je imala 10 godina. Dobila je jedan za Božić i naučila se kako ga koristiti. Sada može izvesti mnogo različitih trikova poput skakanja sa ivičnjaka i vožnje bicikla unatrag.

Leave a Reply