SEĆATE SE LEPE AM1NE ČIJA JE MATURSKA SLIKA IZ 2015. G0DINE OBIŠLA SVET: Kad vidite kako danas izgleda ZASTAĆE VAM DAH – Balkanski Magazin
August 4, 2020

SEĆATE SE LEPE AM1NE ČIJA JE MATURSKA SLIKA IZ 2015. G0DINE OBIŠLA SVET: Kad vidite kako danas izgleda ZASTAĆE VAM DAH

Amina Čengić, koja je iz Sarajeva, je u 2015 godini postala jako poznati javnosti. Ona je na svoju matursku fotografiju stavila na društvene mreže, a zatim je nakon samo četiri dana prikupila čak 22.000 lajkova.

Cijela regija je komentarisala fotograifju ove predivne djevojke Amine. Naravno tu su uvijek bili lijepi komentari, a najčešće su joj pisali da je prelijepa, da ima blistav osmjeh, da je jako pozitivna, jednostavna, jedinstvena, te da se na njenom licu vidi da je jako skromna djevojka.

amina-cengic

 Ona sada ima 22 godine, a kako sama govori u svom intervjuu, nije očekivala ovoliku popularnost i to sve zbog jednefotografije. Amina navodi da je njena fotografija na kraju imala 40.000 lajkova, ali da je izbrisala taj facebook profil.

Amina navodi da je bilo i negativnih komentara, ali da se nije puno obazirala oko toga, jer je tuđe mišljenje ne zanima, ali ga poštuje. Njena ljepota je obišla balkan, a vjerujemo da su i strani mediji pisali o njoj, piše “Lifestyle“.

sarajka2

Niko nije ostao ravnodušan na ovu bosansku ljepotu koju Amina nosi sa sobom. Kako navodi, ona se nakon toga nije promjenila, te da je nastavila živjeti onako kako je i prije te fotografije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *