Klikom na sliku zatvorite prozor.

KUPCI 0PREZ! OVO MESO SE P0VLAČI SA P0LICA: U njemu pronađena salm0nela -AKO STE GA KUP1LI, ODMAH GA VRAT1TE – Balkanski Magazin
August 4, 2020

KUPCI 0PREZ! OVO MESO SE P0VLAČI SA P0LICA: U njemu pronađena salm0nela -AKO STE GA KUP1LI, ODMAH GA VRAT1TE

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u četvrtak da se opoziva i povlači duboko smrznuto pačje meso – batak i zabatak iz Mađarske koje je na hrvatsko tržište stavila tvrtka Metro Cash and Carry iz Zagreba. 

Riječ je o proizvodu dobavljača Szentes Hungerit Zrt, lot broja: 301100306, s rokom trajanja do 30. lipnja 2021., koji stavlja na tržište Metro Cash and Carry d.o.o., Jankomir 25, Zagreb, zbog utvrđene bakterije Salmonella typhimurium. 

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća od 28. siječnja 2002. o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane. 

Detaljne informacije o opozivu proizvoda i kako se proizvod može vratiti, nalaze se na web stranicama Metro: https://www.metro-cc.hr/press/opoziv-batak, dodaje se u obavijesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *